Velkommen til den nye hjemmeside

2024-01-10

Kære landsbybeboere,

Det er med stor glæde og spænding, at vi her hos landsbyrådet vil dele en spændende nyhed med jer alle. Efter måneders hårdt arbejde og dedikation er vores nye hjemmeside nu klar til lancering! Det er en milepæl for os, da det ikke blot markerer en opgradering af vores digitale tilstedeværelse, men også en forpligtelse til at forbedre kommunikationen og samarbejdet med jer, vores værdifulde landsbyfællesskab.

Vores tidligere hjemmeside har tjent os godt, men vi indså, at der var plads til forbedringer. Vi ønskede en platform, der var mere brugervenlig, informativ og engagerende. En hjemmeside, der kunne være det digitale bindeled mellem os som landsbyråd og jer som vores medborgere. Derfor gik vi til opgaven med åbne sind og ambitionen om at skabe noget virkelig gavnligt for vores samfund.

Så hvad kan I forvente af den nye hjemmeside?

1. Forbedret Brugervenlighed:
Vi har lagt stor vægt på at gøre hjemmesiden så intuitiv og lettilgængelig som muligt. Uanset om I leder efter information om kommende begivenheder, vil læse referater fra vores møder eller ønsker at komme i kontakt med os, skulle I kunne finde det med lethed.

2. Opdaterede Nyheder og Begivenheder:
Hold jer ajour med, hvad der sker i vores landsby. Vi vil løbende opdatere hjemmesiden med nyheder om arrangementer, vigtige meddelelser og andre relevante oplysninger, så I aldrig går glip af noget vigtigt.

3. Mulighed for Feedback og Interaktion:
Vi ønsker at høre jeres stemme og mening. Derfor vil hjemmesiden give jer mulighed for at give feedback ved brug af kontaktformular

4. Ressourcecenter:
Fra kommunale formularer til lokale ressourcer – vores hjemmeside vil være et centralt sted, hvor I kan finde de nødvendige oplysninger og ressourcer, som I har brug for.

Vores mål med denne nye hjemmeside er ikke blot at levere information, men også at styrke vores fællesskab og forbedre kommunikationen mellem os alle. Vi opfordrer jer derfor til at udforske den nye hjemmeside og give os jeres feedback og forslag til forbedringer.

Vi vil gerne takke alle involverede parter, der har bidraget til udviklingen af denne hjemmeside. Det har været en kollektiv indsats, og vi er stolte over resultatet.

Så lad os sammen gå ind i denne nye digitale æra for vores landsby. Vi ser frem til at fortsætte med at betjene og styrke vores samfund på denne nye platform.

Med venlig hilsen

Mosbjerg Tolne landsbyråd